Jeugd DoskoActa doet goede zaken

Maar liefst 5 jeugdteams van DoskoActa kwamen in actie in de voorlaatste competitieronde.

MA2 trof een lastige tegenstander, de Roeken uit Dokkum, waartegen goed werd gespeeld, maar uiteindelijk toch moest berusten in een 4-0 nederlaag.

Daarvoor had het B-mixteam een 2-1 overwinning tegen Punt Ut uit Blauwhuis gehaald, waarbij het met iets meer beleving ook 3-0 had kunnen worden.

Het C3 wist een grote voorsprong in de eerste set niet te verzilveren en daarna werd het steeds wat minder, 3-0 nederlaag tegen Advendo uit Langezwaag.

MC2 speelt een uitstekende tweede seizoenshelft en wist wederom met 3-0 in en tegen Drachten. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg lonkt de 3e plaats.

Het C-mixteam behaalde een uitstekende 3-0 overwinning tegen Hardegarijp en strijdt nu met MC3 om de 4e plaats in de competitie.

MC1 wist de 3e plaats al veilig te stellen door een 3-0 overwinning op SVW uit Workum.

Komende zaterdag de laatste speelronde met een bijna zeker kampioenschap voor MB1 (nog één set nodig) en nog een theoretische kans voor de MA1 (zelf 4-0 winnen en koploper moet dan met 4-0 verliezen).

Kom dus allemaal naar de Trije om de teams voor de laatste keer dit seizoen in aktie te zien en aan te moedigen naar het kampioenschap.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!