Jeugd DoskoActa doet goede zaken

Maar liefst 5 jeugdteams van DoskoActa kwamen in actie in de voorlaatste competitieronde.

MA2 trof een lastige tegenstander, de Roeken uit Dokkum, waartegen goed werd gespeeld, maar uiteindelijk toch moest berusten in een 4-0 nederlaag.

Daarvoor had het B-mixteam een 2-1 overwinning tegen Punt Ut uit Blauwhuis gehaald, waarbij het met iets meer beleving ook 3-0 had kunnen worden.

Het C3 wist een grote voorsprong in de eerste set niet te verzilveren en daarna werd het steeds wat minder, 3-0 nederlaag tegen Advendo uit Langezwaag.

MC2 speelt een uitstekende tweede seizoenshelft en wist wederom met 3-0 in en tegen Drachten. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg lonkt de 3e plaats.

Het C-mixteam behaalde een uitstekende 3-0 overwinning tegen Hardegarijp en strijdt nu met MC3 om de 4e plaats in de competitie.

MC1 wist de 3e plaats al veilig te stellen door een 3-0 overwinning op SVW uit Workum.

Komende zaterdag de laatste speelronde met een bijna zeker kampioenschap voor MB1 (nog één set nodig) en nog een theoretische kans voor de MA1 (zelf 4-0 winnen en koploper moet dan met 4-0 verliezen).

Kom dus allemaal naar de Trije om de teams voor de laatste keer dit seizoen in aktie te zien en aan te moedigen naar het kampioenschap.