Saranti - eigen foto

Jeugdcircus Saranti presenteert 1 oktober hun nieuwste show Cirko Festo in MFC de Helling in Winsum

Cirko Festo

Wat rijdt dáár langs? Een wagen met een clownsgezicht erop! En een woonwagen en nog een. Op díe wagen zit zelfs een aapje! Dat is vast het circus. Daar wil ik bij zijn! De tenten worden opgebouwd en de circusknechten sjouwen en slepen met verhuisdozen. De kameel is nog een beetje slaperig van de reis. Er is haast, over een halfuur begint de voorstelling!

Jeugdcircus Saranti bestaat volgend jaar 65 jaar. En wist je dat Saranti één van de oudste jeugdcircussen van Europa is? Dat vieren we met onze nieuwste show Cirko Festo. We brengen een ode aan het klassieke circus van vroeger, zoals deze 65 jaar geleden voor het eerst werd getoond.

Stap met ons mee in de wereld van de reizende theatershow, die van stad naar stad trekt en verwonderende shows geeft. De wereld van de dompteur die zijn kameel* onder bedwang houdt, de sterke man die gewichten lift met slechts één pink, de acrobaten die hoog in de nok zwaaien en de wereld van de grappige, kleurrijke clowns die het publiek tot het schateren krijgt met hun ongelukkige pech. Cirko Festo belooft je alles wat je van het klassieke circus durft te dromen en misschien zelfs nog wel een beetje meer.

Kom en laat je verbazen door Cirko Festo, de nieuwste show van de artiesten van Saranti!

MFC de Helling in Winsum

  • Zondag 1 oktober
  • Kassa open om 13:00 uur
  • Zaal open om 13:45 uur
  • Aanvang voorstelling om 14:00 uur
  • Kaartjes kosten maar € 5,- (inclusief ranja) en zijn verkrijgbaar aan de kassa.
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!