In april bestaat Wolky 40 jaar. Al 4 decennia maken zij schoenen die aanvoelen als wolkjes. Daarom wordt er uitgebreid feest gevierd. Kamsma Schoenen feest mee en iedereen kan meedoen.

Wolky is er trots op dat ze al 40 jaar vrouwen voorziet van comfortabele, ondersteunende schoenen, die gemaakt zijn om te lopen. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt willen niet meer anders. Dat is ook de reden dan sommige modellen al tientallen jaren in de collectie zitten. Alle schoenen worden door Wolky ontworpen en met de hand gemaakt.

Wolky, een oer-Hollands merk, werd 40 jaar geleden opgericht door Kees en Jan Diks. De broers verkochten in hun schoenwinkels goed passende en comfortabele schoenen. Sandalen met een kurken voetbed bv. Dit type sandaal liep geweldig, maar was in die tijd erg alternatief. Weinig vrouwen durfden dit aan. Konden ze vrouwen overhalen de sandaal te proberen “ogen dicht en alleen voelen hoe dit loopt”, dan waren de meeste verkocht.

Begin jaren ‘80 kwam Kees op de markt met Wolky’s 1e sandaal, de Alto. Door een laagje memory foam vormde het voetbed zich naar de voet. Hierdoor voelde de sandaal zacht aan terwijl door het kurk de voet optimaal ondersteund werd. Het gebruik van de memory foam was uniek. Sindsdien laat Wolky met haar ontwerpen steeds opnieuw zien dat mode en comfort prima samengaan.

In de loop der jaren hebben hun schoenen diverse prijzen gewonnen en worden ze wereldwijd verkocht. Een familiebedrijf is het nog steeds, inmiddels onder leiding van zoon Anthony. Wat ook altijd zal blijven, is de liefde voor comfort en kwaliteit. Wolky ontwikkelt haar schoenen nog steeds in-house, met eigen ontwerpen, mallen en leesten.

Om het 40 jarig jubileum te vieren, pakt Wolky de hele maand april groots uit. Er wordt een grote winactie gehouden, waar maar liefst 40 prijzen te winnen zijn.Een van de prijzen is een verzorgde trip naar Porto, waar je met eigen ogen kunt zien hoe Wolky’s gemaakt worden. Om mee te doen moet je een gouden enveloppe bemachtigen, welke verkrijgbaar is bij Kamsma Schoenen Franeker. Tevens krijg je bij aankoop van een paar Wolky’s een mooie strandtas cadeau. Dus kom snel je gouden enveloppe ophalen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!