Kanovereniging “Onder de Wadden” uit Franeker: 35 jaar! *foto*

In 1979 hebben enkele enthousiastelingen de kanovereniging opgericht. In deze 35 jaar kan terug worden gekeken op vele activiteiten en mooie herinneringen. Ondertussen heeft de club al vele jaren een constant ledenaantal wat rond de 100 zit, dit geeft aan dat er veel animo is voor deze mooie buitensport binnen onze leuke club. Dit weekend werd er voor de leden een aantal feestelijke activiteiten georganiseerd, dit werd afgesloten met een barbecue.

De club houdt zich vooral bezig met het organiseren van 1 daagse tot meerdaagse tochten, voor jong en oud, op binnenwater en grootwater. Daarnaast heeft de club een aantal eigen instructeurs / trainers die zorgdragen voor opleiding en veiligheid. Elk jaar worden er in de wintermaanden een zwembadcursus georganiseerd. De vereniging beschikt over een aan de Jan Stapertlaan gelegen clubgebouw met opslagloods, clubboten en trailers.

In de wintermaanden worden er in instructiezaal diverse thema avonden georganiseerd. Onze club is landelijk bekend bij kanoërs door de organisatie van de non-stop 11 stedentocht welke dit jaar voor de 14e keer gehouden wordt.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.onderdewadden.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!