Kerst bingo met en voor de minima’s

Samen met de minima’s organiseert Moniek Posseth Hoedemaker een kerstbingo live via Facebook op 15 december 2021 om 20 uur,  met als streven om voor 100 kinderen een kerstcadeautje te kopen.

‘Het streven is om minimaal 50 kaarten te verkopen van 10 euro per stuk en zo voor 100 kinderen een kerstcadeautje te kopen.  De bingo staat in het teken van de kinderen en zo dus ook de prijzen’, schrijft Moniek op haar Facebookpagina Bij Moniek.

Voor 10 euro krijg je 4 kaarten voor de kerst bingo. Je mag je kaarten ook doneren mocht je uit de kleine kinderen zijn gegroeid. De gedoneerde kaarten worden door middel van een loting weer onder de minima’s verdeeld. 

Wie zijn de minima’s?

Het zijn mensen die moeten rondkomen van het laagste inkomen. Deze gezinnen hebben niet de ruimte om uit te pakken met de feestdagen of andere bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen. In Franeker en omgeving zijn er naar schatting zo’n 100 gezinnen aangesloten bij de minima’s. 

Door mee te doen aan de kerstbingo kun je zelf prachtige prijzen winnen en daarnaast doe je mee voor een het goede doel. Een mooie kerst gedachten!

Hoe doe je mee?

App naar nummer 06 11495462 of stuur via de Facebook pagina Bij Moniek een privé bericht via messenger dat je mee wilt doen aan de bingo.

Evenementen pagina via Facebook Kerst Bingo klik hier

Moniek Posseth Hoedemaker, eigenaresse van ‘Bij Moniek’, winkel met positiekleding, babyartikelen, cadeautjes en speelgoed gevestigd aan de Voorstraat in Franeker. Bezoek de website hier

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!