Keukenadvies aan huis prolongeert titel bedrijfsbowlen *foto’s*

Na tien leuke, spannende en gezellige weken van bedrijfsbowlen is het seizoen voorbij. Voor aanvang van de laatste speelronde waren er in tegenstelling tot andere jaren nog geen beslissingen gevallen. Dit vergrote de spanning deze avond enorm en menig team was druk met het bereken van de scores.

Na een spannende strijd tussen de teams van “Franekeractueel.nl team 1” en “Keukenadviesaanhuis.nl” wist het laatst genoemde team zich uiteindelijk als winnaar te laten kronen in de A-poule. De bowlers Folkert en Jelco Wolberts wisten in 36 gespeelde wedstrijden 14 bowlingkegels meer om te gooien. Op een keurige derde plaats is het team van “Dagbesteding Elske’s Huiskamer” geëindigd. Dit team kon lang meedoen maar verloor in de laatste twee weken de aansluiting met de bovenste teams. Verder was opvallend dat het Team van “RKP Bouw” als debutant op een keurige 6e plaats is geëindigd en hiermee de wisselbokaal van beste middenmoter in de wacht sleepte. ( deze bokaal is gesponsord door het team van De Cows).

In de B-poule maakte het team van “Patyna” het zichzelf onnodig lastig door de druk die ze zichzelf hadden opgelegd. Hun concurrenten het team van “Hiemstra Financiële Diensten team 2” liep per wedstrijd iets in. Dit betekende dat de winnaar van de B-poule in de laatste wedstrijd pas bekend zou worden. Uiteindelijk lieten de dames van “Patyna”  Anita Feenstra en Akkie Vlietstra – Damsma zien waarom ze al een aantal weken bovenaan stonden en wonnen met speels gemak hun wedstrijd die ze de winst in de B-poule bezorgde.

De strijd om de 3e plaats in de B-poule is door een sterke speelronde uiteindelijk gewonnen door het team van “Auto- en Bandencentrum Harlingen” wat zich hierdoor het beste team van Harlingen mag noemen.

De poedelprijs was dit seizoen voor het team van de “Biertaxi.FRL” dit team had het lastig als debutant maar zou in training gaan voor het volgende seizoen om zo de strijd aan te kunnen gaan met de overige teams.

Rest ons al organisatie alle teams weer te bedanken voor dun deelname en wij hopen jullie volgend seizoen allemaal weer terug te zien. En een speciale dank voor het team van” De Cows” voor een leuke verrassings-optreden voorafgaande aan de prijsuitreiking. Blijf het bedrijfsbowlen volgen op FranekerActueel.nl voor de start van het nieuwe seizoen.

De aanmoedigingsprijs was voor Pieter Dijkstra (team Maxtotaal.nl). Hij had grote plannen dit seizoen maar kon die nog niet volledig waarmaken. Wij hopen dan ook dat hij zijn doelen nog gaat halen en moedigen hem daarin aan.

Bowlinggroet Geert Kuiken

De foto’s van de slotavond:

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!