Kick-off SamenLoop voor Hoop Franeker: 5 februari

donderdag 5 februari: De wereldberoemde SamenLoop voor Hoop komt naar Franeker. Deze 24-uurs wandelestafette gaat uit van KWF Kankerbestrijding. In Nederland staan voor dit jaar circa 40 Samenlopen voor Hoop op de agenda. Eén ervan is in Franeker op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni, van 16.00 – 16.00 uur.

De kracht van de SamenLoop voor Hoop zit in de teams van circa 12-15 personen die in estafetteverband 24 uur lang wandelen op het evenemententerrein. In de aanloop naar en tijdens de SamenLoop voor Hoop sprokkelen zij zoveel mogelijk geld bij elkaar voor KWF Kankerbestrijding, ten bate van wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Informatie en Inspiratie

Een SamenLoop voor Hoop begint altijd met een Kick-off. Een inspirerende en informatieve bijeenkomst voor teams en belangstellenden. De Kick-off in Franeker is donderdag 5 februari aanstaande om 20.00 uur in de kantine van het AMS aan de Cort van der Lindenstraat in Franeker.

De Kick-off is een avond met een presentatie, een film, bijdragen van onder andere een survivor, KWF Kankerbestrijding en een teamcaptain. Tijdens de Kick-off is er ook gelegenheid om je direct in te schrijven. De organisatie is in handen van de Franeker SamenLoop voor Hoop commissie, waarvan Gea Smits voorzitter is. Gea is ook voorzitter van de plaatselijke afdeling van KWF Kankerbestrijding en initiatiefnemer van de SamenLoop voor Hoop Franeker.

Hoogtepunten

Overal waar mensen een SamenLoop voor Hoop meemaken, spreken ze van een evenement dat ze niet graag hadden willen missen. Het is een feestelijke en tegelijk bewogen happening van beleven, meeleven en doorleven rondom hen die weten wat kanker met je doet of deed. Hoogtepunten met stip zijn de startronde met de survivors, de kaarsenceremonie bij nacht en de gezamenlijke slotronde.

Je bent welkom bij de Kick-off. De toegang is gratis, wel vragen we je door te geven of je komt en met hoeveel personen. Dat doe je via e-mail franeker@samenloopvoorhoop.nl.

Graag tot ziens bij de Kick-off, Commissie Teamwerving

Print

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!