Kom Erbij-dag in St.-Annaparochie

Op zaterdag 1 oktober bruist het in MFC Ons Huis in St.- Annaparochie. Op deze dag houden we de Kom Erbij-dag. Van 11.00 tot 16.00 uur kun je deelnemen aan leuke workshops, koffiedrinken en ontmoeten en ontdekken wat er in de buurt te doen is. Dus kom erbij en kom op 1 oktober langs!

Kom Erbij!

De Kom Erbij-dag is een samenwerking van lokale partners. Deze organiseren activiteiten zoals een workshop djembé, aquarellen, cognitieve fitness voor lichaam en geest, een plantenwandeling in de omgeving of je kunt in gesprek met een toegepast psycholoog of gewoon even kletsen met de mensen van de doarpskeamer. Naast de activiteiten in MFC Ons Huis is er ook een informatiemarkt. De informatiemarkt biedt de gelegenheid om meer te weten te komen wat er in St.- Annaparochie aan activiteiten, initiatieven en diensten zijn. Het programma van deze dag wordt binnenkort bekend gemaakt, maar schrijf alvast 1 oktober op in de agenda.

Lokale partners

De Kom Erbij-dag is onderdeel van de Week tegen de Eenzaamheid, die plaats vindt van 29 september t/m 6 oktober. Deze week staat in het teken van ontmoeting en verbinding. De betrokken organisaties vinden het belangrijk om hier een rol in te spelen. Het is een van de kernwaarden waar de bibliotheek naar streeft, namelijk om het hart van de samenleving te zijn, ontmoetingen te stimuleren en eenzaamheid bestrijden. Samen met Stjoer, de Skûle en de Bibliotheek, is het idee van een Kom erbij-dag met leuke activiteiten en workshops ontstaan.

Het is een succesvol idee, want inmiddels zijn meer partijen aangesloten bij de Kom Erbij-dag. Zo zien we op 1 oktober St. Welzijn Ouderen, Seewyn Kunsteducatie, Gemeente Waadhoeke, Judy Hoekstra, Toegepast Psycholoog, Friesland College, Boukje Dijkman, Cognitieve Fitness, Humanitas, AZC locatie St.- Annaparochie, Stichting Bildts Aigene, Leen een Fries, In Balans, Ben Bruinsma, vrijwilliger plantenwandeling en Jan de Vries, muzikant. Allen zijn aanwezig en betrokken bij de Kom Erbij-dag.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!