Sfeer proeven op één of meerdere van onze locaties? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 25 maart. Er is volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen.

Aan de rand van Franeker, midden in het park, bevindt zich Het Gouden Hart Franeker. Het statige monumentale pand uit 1930 is in 2012 volledig gerenoveerd en wordt omringd door grote bomen en beschermde waterpartijen. De hoge plafonds en ramen maken het heerlijk licht. Onze bewoners eten de maaltijd graag samen in het restaurant of genieten buiten op het terras van de koffie. Regelmatig wordt er samen met de bewoners gebakken of wordt er een museum of voorstelling bezocht. De ruime locatie is een gezellig en sfeervol thuis met genoeg plek om op eigen tempo te genieten.

Het Gouden Hart Franeker biedt 48 woonruimtes, met keuze uit studio’s (voor tijdelijk verblijf) en appartementen. Alle appartementen hebben twee kamers en een keuken met afwasmachine, oven, magnetron, koelkast en kookplaat. Daarnaast hebben ze een eigen badkamer en toilet. De studio’s zijn eenkamerwoningen. Het Gouden Hart kent een all-in tarief. De servicekosten bevatten verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijden en de activiteiten, maar ook de was en schoonmaak van het appartement. Voor een aantal appartementen in Het Gouden Hart Franeker is het mogelijk om een keuze in deze aangeboden services te maken. En zo uw eigen pakket aan services samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld zelf blijven koken of toch liever lekker mee-eten? Het is uw keuze.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!