15-jarig jubileum Oranje Comité de Mandarijn wordt op Koningsdag 2015 op koninklijke wijze gevierd in Franeker. De voorbereidingen voor de Koningsdagviering op 27 april 2015 zijn alweer in volle gang. Dit jaar zal groots worden uitgepakt omdat Oranje Comité de Mandarijn alweer 15 jaar bestaat. Al 15 jaar wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers een dag met allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Dit moet gevierd worden. Koningsdag 2015 belooft dan ook een mooi feest te worden met volop activiteiten voor jong en oud door de hele binnenstad van Franeker.

Één van de highlights dit jaar is de obstaclerun die dit jaar voor het eerst zal plaatsvinden in Franeker. De run zal gaan over de bolwerken en door de stad met meer dan 8 unieke obstacles. Dit wil je niet missen. Of je nu een geoefende runner bent, een beginnende loper die toe is aan een sportieve uitdaging of dat je met een leuk team gewoon lekker wil rennen en klauteren; de run is er voor iedereen! Challenge & fun gegarandeerd. Deelname is helemaal gratis!

Categorieën:

  • Kidsrun(12-16 jr.) individueel of team(5 personen): 2,5 km
  • Volwassenen(vanaf 16 jr.) individueel of team( 5 personen): 2,5 km of 5 km

Programma:

  • 9:45 Demonstratie Hiphop demoteam “058 XXL” van “Dance Company 058”
  • 10:00 Gezamenlijke warming-up
  • 10:10 Start kidsrun 2,5 km
  • 11:10 Start volwassenen 2,5km / 5 km

Dus geef je nu op via de website ocdemandarijn.nl/obstaclerun of via info@betterfit.nl. Graag tot 27 april 2015 aan de startstreep tussen de Bogt fen Gune en het Sjûkelân!

 

Ook in de rest van de stad zullen allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden. Hierover volgende week meer!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!