Foto's Joan van de Brug

Ruim vijfhonderd wandelaars genoten zaterdag 3 juni van een zeer geslaagde en zonnige culturele wandeling die georganiseerd werd door Theater de Koornbeurs uit Franeker. De wandeling liep van (Op) Hatsum naar Franeker. De wandelaars staken het Van Harinxmakanaal over met het pontje bij Kingmatille en liepen zo de 7 km-lange wandeling door een prachtig landschap naar De Koornbeurs.

Onderweg kwamen de wandelaars in totaal 123 artiesten tegen die op allerlei locaties hun kunsten vertoonden. Muzikanten, koren, bandjes, jonge acteurs van Jeugdtheaterschool Noorderwind en medewerkers van het Planetarium die korte lezingen hielden.

Theater de Koornbeurs programmeert met enige regelmaat en met succes evenementen naast het reguliere theaterprogramma, zoals bijvoorbeeld Docu-festival Kustlicht en de Wiis-mei-Griis wike. Ook de wandeling Loop naar de maan werd – dankzij de artiesten, de locaties en het schitterende weer – met bijzonder veel enthousiasme ontvangen: “Dank jullie wel voor een prachtige ‘Loop naar de maan’. We willen alle organisatoren en artiesten bedanken. Wat fijn dat er extra vervoer geregeld was (bus). Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Koornbeurs, blijf vooral dit soort evenementen organiseren! We hebben genoten. We kijken uit naar de volgende editie!”, aldus één van de enthousiaste reacties op de Facebook-pagina van De Koornbeurs.

Foto’s Joan van de Brug

Foto’s Joan van de Brug
Foto’s Joan van de Brug
Foto’s Joan van de Brug
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!