Kunstproeverij met natuur als inspiratiebron

HERFST. . . De kunstproeverijen hebben op dit moment de natuur als inspiratiebron. . .

Het is zo passend om in deze tijd van het jaar een pracht van kleuren in onze KunstKamer Franeker te hebben. De herfst is ook niet voor niets vaak door menig kunstenaar als inspiratiebron gebruikt.

Zo hebben wij de kunstproeverij met de gelaagdheden van het Grafisch landschap van het wad in de zon. Het verblindende licht op het water dit zijn de landschappen die beeldend kunstenaar Bianca Schepers zo goed kent. Herinneringen en gedachten liggen zoals een ‘still’ in een film besloten maar dan nu op groot formaat doek zodat ze de intensiteit en de monumentaliteit niet verliest.

De gave van goed rondkijken naar kleur, structuur en andere elementen geeft aan kunstfotograaf Ineke van Middelkoop de vrijheid, om vooraf een beeld te vormen van het uiteindelijk resultaat. Wat ze ziet, fotografeert ze op haar eigen manier en daar maakt ze haar eigen realiteit mee. Ze tekent of schildert als het ware met de fotografie als penseel. Zoals ze het zelf omschrijft zijn dat haar ‘Abstracten’.

In de KunstKamer Franeker hebben wij kleine exclusieve ‘kunstobjecten’ te koop zoals: kunstkaarten, bijzondere boeken en wandobjecten. Leuk voor uzelf, maar ook om eens een kunstcadeau weg te geven.

TIP: Laat u zich en uw gasten verrassen door in alle rust kunst te ‘proeven’ in onze ‘KunstKamer Franeker’ en u proeft ook letterlijk mee met het kopje koffie/thee.

U bent van dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur en donderdags tot 22.00 uur welkom. Als u als groep wilt komen dan kan dat natuurlijk ook. Wij vragen u wel om vooraf aan te geven wanneer en met hoeveel personen u wilt komen.

Op onze website: www.kunstkamerfraneker.nl leest u meer over onze

gastkunstenaars en onze activiteiten.

Rob van Deelen | Yvonne van der Graaf

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!