Landelijke uitrol van houten fietstas met karakter!

Bij Pack ’t Hout, één van de vijf dagbestedingsplekken van Pack & Zo uit Franeker, vieren ze feest. De reden is dat de houten fietstas, Woodybag, landelijk uitgerold wordt.

“Van een vaag idee naar realiteit”, aldus werkbegeleider René de Raad, die met de grote bestelling van fietsengroothandel Kruitbosch bijzonder content is. Maar hij niet alleen, alle medewerkers van Pack ’t Hout en Pack & Zo stralen die zich voor 100% hebben ingezet om de Woodybag te vervaardigen.

Pack ’t Hout is een houtwerkplaats waar mensen die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben, aan het werk kunnen om unieke houtproducten, zoals de Woodybag op bestelling te maken. De houtwerkplaats biedt een beschermde omgeving waar basisvaardigheden op het gebied van arbeid (ritme en inzet) en ervaring kunnen worden opgedaan. Henk Visser, directeur: “In het kader van sociale activering, dagbesteding en re-integratie kijken wij naar wat de medewerker kan en zoeken daar de juiste dagbesteding bij. Voor onze medewerkers die werkzaam zijn op de houtbewerkingsafdeling vergroot dit tevens de kans op doorstroom.”

Dat de Woodybag, met een maatschappelijk karakter, nu landelijk uitgerold wordt is natuurlijk heel bijzonder. En dat mag gevierd worden! Daarom was er voor alle dagbestedingsplekken van Pack & Zo gebak! De Woodybags zijn daarnaast persoonlijk overhandigd in Zwolle.

Meer over het maatschappelijk karakter van de Woodybag kunt u lezen op de website: http://www.houtenfietstassen.nl/maatschappelijk-karakter.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!