Leerlingen AMS zetten Groen op de kaart tijdens symposium in Wageningen Amper twee maanden zijn ze onderweg, de leerlingen van het profiel groen op AMS. En nu al werden ze door de Vereniging Buitengewoon Groen (VBG) gevraagd een presentatie te geven tijdens een symposium van de AOC raad te Wageningen.

Een mooie uitdaging die wel enige voorbereiding vergde. Intern werd gezocht naar twee ‘uitblinkers’ om deze taak op zich te nemen. Spontaan boden Amira Mabira en Samantha Wiersma uit klas 3 Groen zich aan om hieraan gehoor te geven. De afgelopen twee weken hebben de beide meisjes zich goed voorbereid en afgelopen woensdag was het zo ver.

De presentatie van het symposium was in handen van Teun van de Keuken, bekend Van het programma Keuringsdienst van Waarde. Vol zelfvertrouwen zaten Amira en Samantha op het podium. Ze hebben door deze presentatie veel inzichten gekregen over zichzelf: wat wil ik bereiken met Groen, waar wil ik uitkomen, welke route kies ik naar het MBO en wie kan mij daarbij helpen? De beide meisjes hebben door middel van deze ervaring een geweldige prestatie geleverd.

groen

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!