Let op! De zogenaamde ‘Irisch Travellers’zijn weer actief

Niet iedereen heeft altijd de tijd, en zin, om klussen rondom het huis aan te pakken. Een klusjesman inhuren voor een aantrekkelijke prijs is dan wel een zeer aantrekkelijke optie. Maar voor u in zee gaat met iemand, controleert u dan ook of deze partij wel te vertrouwen is?

Op dit moment zijn er in de provincie Fryslân weer zogenaamde ‘Irish Travellers’ actief. Al jaren komen deze groepen, van vaak Ierse of Engelse afkomst, naar ons land om klussen uit te voeren. De criminele klusjesmannen zoeken hun slachtoffers zorgvuldig uit.

De werkwijze van deze klusjesmannen is vaak opdringerig en agressief. Terwijl er eentje aanbelt zit de ander al op het dak. Met mooie praatjes, folders van een gerenommeerd bouwbedrijf en een aantrekkelijke prijsafspraak krijgen ze veel mensen zover om met hen in zee te gaan. In eerste instantie lijkt het allemaal goed, maar vaak wordt men al snel bedonderd. Altijd moet er een contante aanbetaling gedaan worden en ook dat er opeens veel extra werk is. Zodra er betaald is, vertrekken ze met de noorderzon. De werkzaamheden zijn dan slecht gedaan of zelfs nog niet klaar.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!