In september zal er opnieuw een lotgenotengroep partnerverlies van start gaan bij Connexa, bedoeld voor mensen die een partner en/of geliefde hebben verloren en hier graag met lotgenoten over in gesprek zouden willen gaan.

De gesprekken zullen begeleid worden door twee deskundigen van Sichtpunt. In de bijeenkomsten zal gesproken worden over verlies en rouw, maar ook over het (her)vinden van inspiratiebronnen om met verlies en verdriet om te gaan.

Bij voldoende deelname komt de groep zes keer bij elkaar op vrijdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur in de Skûle in Franeker. De eerste bijeenkomst is een kennismakingsbijeenkomst en zal plaatsvinden op vrijdag 1 september 2023. De andere data zijn 22 september, 13 oktober, 3 en 23 november en 15 december 2023. Het is belangrijk dat u op alle bovenstaande data aanwezig kunt zijn.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u mailen naar tina@connexa.nl of telefonisch contact opnemen via 06-38180836. Aanmelden kan tot 25 augustus 2023, aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!