Marcel v/d Haring, uw eigen hypotheekadviseur, stapt in de Metro!

Per 1 maart 2018 is ook Marcel van der Haring, uw eigen hypotheek adviseur, te vinden in de Metro aan de Hertog van Saxenlaan 80 in Franeker.

Sinds 2006 is Marcel actief als onafhankelijk hypotheekadviseur. Hij adviseert zijn klanten over alles wat betrekking heeft op financieel gebied. Van zowel aankoop begeleiding bij het kopen van een huis tot het volledig regelen van de hypotheekaanvraag en begeleiding tot de notaris. Sinds 2016 is hij ook actief als scheidingsbegeleider.

Mensen kunnen dus vanaf nu alles onder 1 dak regelen. De hypotheek, de verzekeringen, pensioenen, sparen, tot aan volledige echtscheidingsbegeleiding waarbij het principe ont zorgen hoog in het vaandel staat. Voor 2018 staan ook weer de nodige plannen op de agenda. “Internet is in  het hypotheekadvies een belangrijke rol gaan spelen. De klant komt veel beter voorbereid bij ons binnen.

We staan nooit stil en willen mt de tijd mee gaan, we zijn steeds op zoek naar de beste producten en de slimste technieken voor onze klanten. Dit is ook precies de reden dat we gaan verhuizen naar de Metro ” geeft Marcel aan. “De Metro biedt ons bedrijf meer flexibiliteit en professionaliteit. We kunnen hier met een gerust hart onze klanten ontvangen en mochten we zelf niet aanwezig zijn omdat we een afspraak bij een klant thuis hebben staan, dan worden de mensen altijd vriendelijk te woord gestaan en krijgen ze van mij z.s.m. bericht terug.”

U bent van harte welkom in het nieuwe kantoor.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!