Met AV Spartacus trainen voor Slachtemarathon 2012

Franeker – 16 juni wordt weer de 4 jaarlijkse “Slachtemarathon” georganiseerd, altijd weer een uniek evenement in onze regio. Ook AV Spartacus gaat aan deze bijzondere tocht deelnemen, en zal voor mensen die daarin zijn geïnteresseerd een wandeltraining organiseren.

Onder begeleiding samen trainen, naar een doel lopen, onderweg tips krijgen, gezelligheid en plezier staan voorop, en dan ook nog een prestatie leveren. Er zijn startkaarten beschikbaar bij AV Spartacus. Mocht u zelf al over een kaart beschikken, maar toch niet alleen wilt trainen, dan kunt u ook aansluiten.

Het thema van de Slachtemarathon in 2012 is ‘ûnderweis’ (onderweg). Onderweg van het verleden naar het heden en de toekomst. Onderweg over de weg die vroeger de zee moest keren en onderweg met z’n allen van Raerd naar Oosterbierum. Al sinds de eerste Slachtemarathon in 2000 is cultuur een belangrijk onderdeel van de dag. In 2012 wordt dat belang alleen maar groter. De Slachtemarathon is een 42 kilometer lange etalage van de kunst en cultuur van Fryslân!

 

Mensen die dit te ver vinden, maar wel willen wandelen, kunnen ook meedoen.

U kunt zich voor 20 januari 2012 aanmelden bij Spartacus via email: info@avspartacus.nl of bellen met Hiltje Geertsma tel. 0517-390451. Na 20 januari zal er een voorlichtingsavond worden georganiseerd, over de trainingstijden, kosten, voorwaarden enz.

Wij hopen vele wandelaars bij onze vereniging te mogen begroeten!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!