In de zomer van 2022 ontstond het idee bij Oscar en Marloes Boekel uit Anna Paulowna om wellicht van Noord-Holland naar Friesland te verhuizen. Een persoonlijke wens die bij beiden al langer speelde.
‘Rustigere omgeving, ruimte, gemoedelijker én een plek waar mensen nog tijd voor elkaar hebben en maken’ waren voor hen de reden om hierover na te denken.

Met 3 jonge kinderen, Noor (8), Juup (5) en Fos (1), hebben zij in November een mooie woning gevonden in het dorp St. Jacobiparochie. Een fijn huis waar veel liefde in zat van de vorige eigenaren die hun eigen kinderen daar hebben zien opgroeien. Het voelde direct goed en nog dezelfde dag werd het huis aangekocht.

In April 2023 was het dan zover. De stap naar ‘Fryslân’ kon gemaakt worden. De kinderen waren voorbereid en hadden al eens in het huis mogen kijken, op school even mogen meelopen en kunnen wennen aan het verhuizen naar, zoals zij zelf zeggen: ‘een ander land’. Van Nederland naar Friesland welteverstaan en de eerste woordjes Fries werden goed onthouden.

Naast het gezin gaat ook het bedrijf waar Oscar en Marloes werken mee naar Friesland. Al diverse jaren werken zij voor een uitzendbureau in het Noord-Hollandse ’t Zand. Het bedrijf begon 21 jaar geleden in de agrarische sector (bloembollen) met het organiseren van arbeidsmigranten voor bedrijven in de buurt.

Nu jaren verder is Mondial Uitzend een gerenommeerde naam in Noord-Holland welke zich bewezen heeft in vele diverse branches; logistiek, glastuinbouw, houtbewerking, metaalbewerking en de voedsel- en warenindustrie. Met de benodigde keurmerken, gecertificeerde huisvesting en veilige, elektrische auto’s voor de flexwerkers doen zij er alles aan het voor de flexwerkers én de klanten zo prettig mogelijk te maken.

Oscar en Marloes gaan ook hier voor bedrijven op zoek naar geschikte medewerkers. Dit doen zij met hun voeten in de Friese klei, al weten zij heel goed dat daar nog véél meer voor nodig is. De naam van de vestiging in Friesland is er wel direct op aangepast; Mondial Uitzend Fryslân.

Bent u op zoek naar flexwerkers of wilt u in eerste instantie wat meer van Oscar en Marloes of de organisatie weten? Neem dan contact op via friesland@mondialuitzend.nl of kijkt u op www.mondialuitzend.nl.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!