Met je lapjeskat of labrador op de foto in Museum Martena?

Bennie Animal Dierenfotostudio is in Franeker op vrijdagavond 4 oktober

Huisdieren houden van kunst. Waarom zijn ze dan niet welkom in de Nederlandse musea? Museum Martena opende het museum in 2017 al een middag voor dieren. Dat was een groot succes. Nog niet alle Franeker huisdieren en hun verzorgers hebben hier gebruik van kunnen maken. Daarom opent het museum aan de Voorstraat op 4 oktober opnieuw de (katten)luiken, want dan komt de beroemde fotograaf Bennie Ani Mal opnieuw naar Franeker.

Kinderen van alle leeftijden zijn die avond tussen 19.00 en 20.30 uur uitgenodigd om samen met cavia, chihuahua, Deense dog, leguaan of kip naar Museum Martena te komen.

Zeg maar ‘cheese’ met je wandelende tak in de vrolijk gedecoreerde dierenfotostudio midden in de schilderijenzaal, want daar wordt een treffend portret gemaakt van huisdier en baas samen.

Terwijl je nog even met je konijn geniet van prachtig gedecoreerd zeventiende-eeuws serviesgoed, wordt de foto verwerkt. Alle geportretteerde baasjes krijgen de foto in de mail en als print mee naar huis.

Er is natuurlijk ook gedacht aan dieren die niet van traplopen houden. Onze piccolo brengt trapschuwe hoefdieren en telgangers veilig naar hun bestemming met de lift, voorzien van versnaperingen. Ook voor traplopers staat er in de dierenwachtkamer allerlei lekkers klaar.

Bennie Animal Dierenfotostudio is een initiatief van Powow, de kunsteducatieafdeling van Museum Martena.

De dierenfotostudio is open op vrijdagavond 4 oktober van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Kinderen en volwassenen kunnen met maximaal 1 huisdier op de foto voor € 3
(toegang tot het museum voor dieren en hun begeleiders gratis)

Museum Martena, Voorstraat 35, 8801 LA Franeker, telefoon 0517 392192

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!