Muziek in Kloostertuin Oosterbierum

Wie in juli en augustus een doel of tussenstop zoekt voor een zondagse fietstocht, kiest Oosterbierum als bestemming. Iedere zondagmiddag is de Kloostertuin van 13.00 tot 17.00 uur open voor publiek en kan men er iets eten en drinken.
Bovendien biedt de Kloostertuin op zondagmiddag 3, 10 en 31 juli een podium aan regionale musici. Achtereenvolgens treden Dick Postma, Jawis en Trekzak Sociaal op.

Muzikant Dick Postma bijt aanstaande zondag 3 juli om 14 uur het spits af. Postma – bekend van festivals in de regio – begeleidt zichzelf op akoestische gitaar en mondharp. Postma zingt Engelse, Friese en Nederlandstalige nummers van onder meer de Beatles, Gurbe Douwstra en Boudewijn de Groot.
Zondag 10 juli treedt de drieman formatie Jawis op en zondag 31 juli doet Trekzak sociaal Oosterbierum aan.

De Kloostertuin van Oosterbierum is dit jaar voor het tweede jaar open. Vrijwilligers legden de tuin vorig jaar aan. Beukenhagen delen de Kloostertuin op in verschillende compartimenten met een eigen karakter. Zo is er een kindertuin, vlindertuin, groente- en kruidentuin, maar ook een theatertuin en ruimte voor hard- en zachtfruit.
De Kloostertuin werkt uitsluitend met vrijwilligers. Wie het leuk vindt hiervan deel uit te maken is welkom. Meer informatie kunt u vinden op www.kloostertuinoosterbierum.nl of vragen op zondagmiddag. Lijkt het u leuk om een zondagmiddag op de Kloostertuin zelf muzikaal in te vullen, laat het ons weten.

De Kloostertuin ligt aan een fietsroute waaraan u ook in Franeker kunt beginnen. De route is verkrijgbaar in het Museum Martena.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!