Night Events organiseerde zaterdag 15 oktober het Neon Festival in sporthal de Trije in Franeker. Het Evenement begon om 19 uur en eindigde om 2 uur. Een lange avond met veel artiesten, confetti, special effects en publiek verkleed of verlicht in neon kleuren.

Om 19 uur trapte, Klaas Pieter Boomsma alias Vivaro, af in een helaas toch wel lege zaal welke gestaag vol liep in het uur dat er op volgde. Vanaf 20 uur draaide een Qmusic DJ een uur lang de hits van het Qmusic Foute Uur. Het publiek was wel in de stemming voor deze ‘foute hits’ en zong, danste en sprong enthousiast mee.

Na de eerste 2 uren kwamen Dansado en De Feestmeester op het podium, deze 2 Brabanders houden wel van de feestje. Vol energie zette ze de zaal op z’n kop en kreeg het publiek een flinke hoeveelheid confetti en opblaasballen om de oren.

CHIPZ nam na deze mannen het stokje over gevolgd door Wolter Kroes. Met zijn arm in het gips en een biertje in de hand wist Wolter Kroes er een mooi feest van de te maken. Wolter eindigde zijn solo optreden met Viva Hollandia en ging daarna over in een samenwerking met de heren van STUK. Giel de Winter en Stefan Jurriens de mannen achter het YouTube kanaal STUKTV welke ook DJ zijn. STUK en Wolter Kroes hebben samen de single “Vannacht”. Deze populaire heren, welke ook wel omschreven worden als ‘zo gek als een deur’ begaven zich meerdere malen tussen het publiek.

The Dirty Daddies eindigde de avond met een 2 uur durende show. Dit 7 koppige witte leger reist al sinds 2012 rond in Nederland, van Festival, feesttent naar clubs. Hun setlist, welke grotendeels uit medleys bestaat, zorgt voor een grote diversiteit aan nummers. In combinatie met een arsenaal aan special effects is het feest compleet.  Ook deze heren moeten tussendoor uitrusten, in hun pauze was het beurt aan de Vengaboys.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!