Fotografie Say Wad

Nieuwe kledingsponsor FMXXL geeft de jeugd van AV Spartacus een boost

Atletiekvereniging Spartacus in Franeker heeft in FMXXL Facilitair Management een fantastische nieuwe kledingsponsor gevonden. De jeugdige leden van de vereniging maken zich klaar om, in de gloednieuwe tenues, te schitteren op de baan en hun beste sportieve prestaties neer te zetten. Tijdens trainingen of wedstrijden.

De nieuwe kleding is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens super functioneel en comfortabel. Het strakke design zal menig atleet sneller uit de startblokken laten komen en het hart van fans of families sneller laten kloppen. Een boost voor de vereniging, haar leden en hun prestaties.

 

‘De nieuwe tenues zullen onze atleten een boost geven. We zijn dan ook enorm trots en dankbaar dat we met FMXXL een FANtastische sponsor en supporter hebben gevonden. Wij kunnen niet wachten om onze talenten in actie te zien.’

 

FMXXL is in het dagelijkse leven ‘facilitair supporter van werkgeluk’, voor AV Spartacus is FMXXL ‘facilitair supporter van sport geluk’. En dat sport een stuk fijner.

De nieuwe tenues maken binnenkort hun debuut al op de sportvelden van Spartacus Franeker. Dus houd je ogen open en zorg dat je er bij bent om deze talentvolle atleten te zien schitteren in hun nieuwe outfits. Op naar heel veel mooie sportieve prestaties samen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!