Menaldum – Met ingang van 1 september is bij Radio Eenhoorn het nieuwe seizoen begonnen. Dit betekent enkele aanpassingen in de programmering én een aantal nieuwe programma’s: Politiek Café .LIVE! Iedere 2e dinsdag van de maand 20:00-21:30 uur Actueel discussieprogramma gepresenteerd door Fred de Lange en Roel Swart.

Elke uitzending worden drie gasten, afkomstig uit het bedrijfsleven, de politiek of sociale instellingen aan de tand gevoeld door de presentatoren. Publiek is uiteraard van harte welkom en wordt ook opgeroepen om mee te discussiëren. De uitzendingen gaan over actuele en/of spraakmakende zaken in de betreffende gemeente.

Er wordt  live uitgezonden vanuit een locatie in één van de drie gemeenten Menameradiel, het Bildt en Franekeradeel.

De aftrap heeft inmiddels plaatsgevonden in ‘De Doelen’ te Franeker.

11 oktober a.s. is de volgende uitzending in ‘Ons Huis’ te Sint Annaparochie en op 8 november de ‘Black Horse’ te Menaam. In december is het dan weer de beurt aan Franeker. Op deze manier worden alle gemeenten eens per kwartaal bezocht.

Lekker Wekker.

Iedere zaterdag van 8:00-10:00 uur

Op 10 september keert ‘Lekker Wekker’ terug op Radio Eenhoorn, nu met presentator Theo Smit.  Heerlijk wakker worden met mooie muziek, de Dubbeldraai, Vinylkraker en het weekendweerbericht met John Havenga.

Wist u dat? en praat mee

Vanaf 6 oktober, iedere donderdag van 17:00-18:00 uur Informatief discussieprogramma gepresenteerd door Janny Bakker en Roel Swart.

In de uitzending worden drie tot vier gasten uitgenodigd en krijgen ook de luisteraars de gelegenheid om telefonisch te reageren en hun mening te geven. De onderwerpen zullen een algemeen karakter hebben, zoals aansprekende thema’s, gezondheid, acties en evenementen.

Radio Eenhoorn is te vinden op de kabel in Menameradiel op 96.1, in het Bildt en Franekeradeel op 104.1 en in de ether op 107.5 FM

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!