Nieuwe vrijwilligers gezocht voor Fonds Verstandelijk Gehandicapten

FVGFraneker – Het Fonds Verstandelijk Gehandicapten ondersteunt projecten van verstandelijk gehandicapten en hun directe omgeving, die passen bij de missie van het fonds: meedoen. Daarbij gaat het fonds uit van de mogelijkheden en beperkingen van mensen met een verstandelijke handicap. Het rayon Noordwest Fryslân van het Fonds Verstandelijk Gehandicapten wil graag in de stad Franeker en de dorpen Tzum, Tzummarum, Sexbierum, Berltsum, Bitgummole en Menaam de jaarlijkse collecte een nieuwe start geven.

Er wordt voor deze dorpen een vrijwilliger gezocht voor het organiseren van de collecte. De werkzaamheden zijn: contact onderhouden met collectanten, enig schrijfwerk, het rondbrengen van collectebussen, opbrengst afdragen/storten m.b.v.  rayonleider. Begeleiding is aanwezig en onkosten worden vergoed. Natuurlijk zijn collectanten voor deze dorpen ook van harte welkom.

Het is ook mogelijk dat een vereniging of club uit het dorp de collecte ‘adopteert”. Hierbij ontvangt deze vereniging 15 % of 30% van de opbrengst voor eigen kas. Meer info hierover:

info@fondsverstandelijkgehandicapten.nl/collecteren met eigen opbrengst

De collecte van het Fonds Verstandelijk Gehandicapten wordt altijd in de laatste week van september gehouden (23 tot en met 29 september.)

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, tel: 0517-397800, mailen kan ook: info @deskule.nl. (De Skûle Welzijn is ivm zomervakantie gesloten van 22 juli t/m 11 augustus).

Aanmelden kan ook naar: Dhr. H. Bakker, via Korvet 5, 8802 LA, Franeker, tel.393081. Mail: fam.h.bakker@home.nl

FVG

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!