Nieuwe website gemeente Franekeradeel online

Franeker – De nieuwe website van de gemeente Franekeradeel is online gegaan. Na een lange voorbereiding was het vandaag toch zover.  De gemeente wordt in 2015 het eerste loket van de overheid voor u. Steeds meer dienstverlening vindt online plaats. De website is daarom aangepast aan de eisen van deze tijd.

Nieuw op de website

De navigatie- en zoekfunctie zijn sterk verbeterd. Ook kunt u automatisch op de hoogte worden gehouden van onderdelen op de website die u interesseren. U kunt zich met rss feeds bijvoorbeeld abonneren op de stukken van de raad en de besluitenlijst van het college. Maar u kunt informatie nu ook via de social mediabuttons gemakkelijk delen met uw netwerk.

Ontwikkeling website gaat door

De nieuwe website staat. Maar dat betekent niet dat we nu stilzitten. We blijven doorontwikkelen. In het komende jaar worden de mogelijkheden en online diensten verder uitgebreid. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een eigen persoonlijke pagina waarop u uw zaken bij de gemeente kunt regelen en volgen.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de website? Meld het dan vooral via info@franekeradeel.nl. We gebruiken dit voor de verdere ontwikkeling van de website.

 

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!