Nieuwste autowascentrum van Noordwest Friesland een feit.

Onlangs is op industrieterrein Kie aan de nieuwe stedelijke rondweg in Franeker TanQyou Wash `n Go geopend. Na een bouwperiode van 5 maanden is er een modern autowascentrum gerealiseerd voorzien van een washal van 32 meter. In deze washal worden voertuigen in 3 etappes behandeld. Zo wordt er eerst handmatig voorgewassen waarna men in het wasportaal terecht komt voor de machinale wassing. In het 3e en laatste portaal wordt het voertuig vervolgens gedroogd of kan het een compleet polish-programma ondergaan.

Naast de washal zijn er ook wasboxen voor handmatig wassen en overdekte stofzuigplaatsen waar men zelf de auto kan wassen. “Uniek aan deze locatie is eveneens de VIP-box, waarin auto`s een volledige intreur en extrieur behandeling kunnen ondergaan” aldus Chris Tamminga van TanQyou Wash`n Go. In de komende maand kan met doormiddel van diverse kortingsacties kennismaken met de diensten in dit autowascentrum.

118 © Eddie Spoelstra - FranekerActueel.nl 9 © Eddie Spoelstra - FranekerActueel.nl 10 © Eddie Spoelstra - FranekerActueel.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!