Nog geen beslissingen bij bedrijfsbowlen Bloemketerp

Met nog maar één speelronde voor de boeg is in zowel de A- als de B- poule nog niet te zeggen wie er de winnaars gaan worden.

In de A-poule heeft het team van “FranekerActueel.nl team 1” een kleine voorsprong op het team van “keukenadviesaanhuis.nl” maar door de minpunten die deze teams krijgen voor aanvang van de laatste wedstrijden staat het laats genoemde team op een virtuele 1e plaats. Dit team bestaande uit Folkert Wolberts en Jelco Wolberts begonnen tijdens de 9e speelronde stroef maar ging per wedstrijd beter bowlen wat o.a. resulteerde in een 219 score van Folkert. Folkert is er dan ook op gebrand om de titel te prolongeren, hij is dan ook de gehele 1e paasdag wezen oefenen . Tijdens de laatste speelronde mogen de teams in een onderlinge wedstrijd gaan uitmaken wie zich de beste mag gaan noemen dit seizoen, of zou het team van “dagbesteding Elske’s Huiskamer” nog kunnen verrassen?

Ook in de B-poule is de spanning terug. Het team van “Patyna” leek een beslissend gat te hebben geslagen, maar na een mindere speelronde heeft het team van “Hiemstra Financiële Diensten” de aansluiting weer gewonden en beloven het nog drie spannende wedstrijden te worden.

Ook de strijd om de 3e plaats ligt nog volledig open. Hier mogen de teams van “reclameleverancier.nl” en Auto-en bandencentrum Harlingen” in o.a. een onderlinge strijd gaan uitmaken wie hier als winnaar uit de bus gaat komen.

Verder viel tijdens de 9e speelronde op dat het Harlinger team van “Dienstverlening Harlingen” sterk presteerde, ze wonnen drie wedstrijden en gaan als team steeds beter bowlen. Wij als organisatie zijn dan ook benieuwd of ze deze stijgende lijn kunnen voortzetten en zich nog eens het beste team van Harlingen mogen noemen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!