Over twee dagen is het zover ‘De vrienden van de Tapperij live’! De kaartverkoop gaat hard, zorg dat je nog snel een kaartje bemachtigd want het beloofd een spetterend feest te worden.

Kaartjes zijn te koop bij de Tapperij op ‘t Noord of via de website van de Koornbeurs.

Van 20.00 uur tot 21.00 uur is er een open podium welke ruimte biedt aan artiesten die vrijblijvend willen optreden. Vanaf 21.00 uur is de showband ‘Papa di Grazzi’ te zien, welke al jaren bekend staat om hun spraakmakende act in het cover circuit. Een muzikale showband met een verrassende repertoire keuze, een wervelende show met een spetterende lichtshow en sexy danseressen.

Ook zijn deze avond de ‘Zware Jongens’ op het podium te vinden. Sinds het uitkomen van hun eerste single in 2000 hebben ze al meer dan 20 hits gescoord. Tijdens de optredens van de Zware JOngens is het één groot-doe-en-zing-mee-feest. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te doen en wordt getrakteerd op een leuke show, waarbij stil blijven staan onmogelijk is.

En natuurlijk is de welbekende ‘DJ Quickfinger’ ook van de partij. DJ Quickfinger is een graag geziene DJ en daardoor ook wel bekend in Franeker en omgeving. Met zijn muziek en interactie weet hij goed in te spelen op zijn publiek en maakt hij er altijd weer een feest van.

  • Zaterdag 8 april 20.00 uur open podium
  • Optredens vanaf 21.00 – 2.00 uur

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!