Afgelopen weekend is de opgave van ZachteBal PC voor de 7e editie op rij gestart. Net als andere jaren is ook nu weer een maximaal aantal parturen wat zich op kan geven (64 parturen). Inmiddels zijn er al 40 die zich hebben aangemeld wat betekend dat er nog 24 parturen bij kunnen.

De ZachteBal PC wordt dit jaar verkaatst op 26-05-2018 op het Sjûkelân te Franeker, het heilige gras waar iedere kaatser boven zichzelf kan uitstijgen en waar in voorgaande jaren aantrekkelijke wedstrijden gekaatst zijn. Met een mix van fanatisme, gezonde strijd, een hoop plezier en na de tijd een mooi feest belooft het ook dit jaar weer een mooi evenement te worden. In hoofdlijnen is alles geregeld, sponsoren hebben hun toezegging weer gedaan, vrijwilligers zijn geregeld en ook voor de kinderen wordt er weer een speelweide ingericht met o.a. een springkussen, suikerspinnen, bellenblaas etc….  Direct na de prijsuitreiking is er live-muziek in de feesttent welke verzorgt wordt door coverband KeK. Het zijn allemaal redenen om als kaatser en publiek zaterdag 26 mei a.s. te komen naar het Sjûkelân te Franeker. De ZachteBal PC zal overigens het slotstuk zijn van de Franeker kaatsweek welke start op zaterdag 19 mei met de juniorenbond, pinkstermaandag 21 mei zal de seniorenbond worden verkaatst en op woensdag 23 mei wordt er een wedstrijd gekaatst door de 55+ heren. Stichting ZachteBal PC organiseert deze week samen met de KNKB, kaatsvereniging Jan Bogtstra en de vrienden van de Bond.

Deelnemers die zich nog niet hebben opgegeven voor de ZachteBal PC maar wel al een partuur hebben kunnen via onderstaande link dit alsnog doen:

http://zachtebalpc.nl/index.php/inschrijven

Tot dan,

Stichting ZachteBal PC

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!