In juni 2017 viert Chr. Muziekvereniging Advendo Franeker haar 95-jarig bestaan. Zo’n mijlpaal wil de vereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert Advendo zaterdag 15 juli a.s. een jubileumconcert in combinatie met een reünie op en rond de Breedeplaats in Franeker.

Oud-leden worden van harte uitgenodigd zich aan te melden voor deze reünie, waarbij hen tevens de mogelijkheid wordt geboden mee te spelen in het speciaal voor deze gelegenheid samen te stellen “reünieorkest”. Ook wanneer men zelf geen muziekinstrument meer heeft, is aanmelden voor het reünieorkest mogelijk. Er wordt dan naar een passend instrument gezocht dat gebruikt kan worden. Meespelen met het reünieorkest is niet verplicht. Oud-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom om te luisteren en aan te sluiten bij de reünie die aansluitend op het concert op zaterdagmiddag 15 juli wordt gehouden.

Zodra het muzikale programma bekend is, worden de verschillende muziekpartijen alvast naar de deelnemers gestuurd zodat van te voren geoefend kan worden. Voorafgaand aan het concert wordt dan gezamenlijk gerepeteerd om de puntjes op de i te zetten.

Inmiddels zijn de eerste tientallen aanmeldingen binnen en op dit moment wordt nog volop gewerkt aan de verdere voorbereiding en de exacte invulling van de middag en avond. Oud-leden die zich hebben aangemeld worden hiervan op de hoogte gesteld. Aanmelden voor de reünie en/of het reünieorkest kan via het aanmeldingsformulier op www.advendo-franeker.nl.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!