Oud & Nieuw: De nacht van Franeker

Franeker – Oud & Nieuw wordt dit jaar een groot feest. Drie Franeker horeca aangelegenheden hebben in samenwerking met theater de Koornbeurs de handen ineengeslagen om iets totaal nieuws neer te zetten. Namelijk: De Nacht van Franeker. Na enkele jaren geen groot feest meer te hebben gehad tijdens Oud & Nieuw, hebben Tapperij ‘t Noord, Grand Café de Doelen & café De Bogt fen Guné de krachten gebundeld om gezamenlijk een feest te organiseren waar zowel jong als oud de nacht van het jaar zal beleven. Om die reden hebben ze besloten de samenwerking met theater de Koornbeurs aan te gaan, die met zijn theaterzaal en 2 foyers de ideale locatie voor dit feest is. Om ervoor te zorgen dat jong en oud zich goed vermaken tijdens deze nacht, hebben de 3 zalen elk hun eigen podium. Op deze podia zullen verschillende troubadours, DJ’s en andere live-acts alles uit de kast halen om je het mooiste eind, maar vooral het beste begin van het jaar te bezorgen. DJ quickfinger, Praia del Sol, Gerrit Poortinga, Jay Underground & Sandilicious zijn hier onder andere voor verantwoordelijk.

Op 31 december om 22:00 worden de deuren van de Koornbeurs geopend, en kun je onder het genot van live muziek samen met je vrienden of familie de hoogtepunten van 2011 nog eens doornemen. Tegen 12’en wordt traditiegetrouw gezamenlijk afgeteld, waarna het feestgedruis pas echt zal losbarsten. Er wordt voor gezorgd dat je tot in de late uurtjes je feestvreugde met anderen kunt delen.

Voor dit feest zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De kaarten kunnen nú voor €15,- bij Tapperij ‘t Noord, Grand Café de Doelen & café De Bogt fen Guné worden afgehaald. Mocht het voor komen dat er op 31 december nog kaarten beschikbaar zijn, dan zijn deze nog voor €20,- aan de deur van het theater te koop. De minimum leeftijd voor dit feest is 16 jaar.

Voor meer informatie kun je bij een van de betreffende horeca aangelegenheden terecht, of kijk op Facebook https://www.facebook.com/events/223325047738124/

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!