Oud & Nieuw vier je tijdens De Nacht van Franeker! Deze jubileum (5e) editie pakken we uit met een fantastische line-up met 100% feestgarantie:

Grote zaal:

Coverband Stageline
DJ Quickfinger
Dance-Area:
DJ Punish
DEVICQ
Henry Shelter
D-Attack

Stageline speelt al jarenlang de ene tent en zaal naar de andere op z’n kop. Muzikaal is het een grote roetsjbaan met klassiekers, rock, top40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem via stadion-rock, meezingers, tot dance: één groot knalrepetoire.

DJ Quickfinger vult de pauzes van Stageline in. Joop a.k.a. DJ Quickfinger stond al platen te draaien in discotheek Don Pedro toen Lady Gaga & Justin Bieber nog geboren moesten worden. Hij weet als geen ander hoe hij in Franeker het dak eraf krijgt!

Punish Deze headliner in de dance-area vergde bekendheid door naast zijn heerlijke eigen producties samenwerkingen aan te gaan met o.a. Tiësto, The Partysquad, Jebroer, & Adje. Hij reist het hele land door om te draaien en komt met oud & nieuw in Franeker de Koornbeurs ondersteboven keren.

DEVICQ is Resident-DJ van De Bogt fen Guné en kan absoluut niet ontbreken. Hij opent de Dance-Area en zorgt ervoor dat je de nacht meteen lekker begint. Met de lekkerste urban, trap & edm platen dreunt hij heerlijk het nieuwe jaar in!

Henry Shelter lost DEVICQ af en brengt jullie de ultieme mix van de lekkerste hiphop & urban klassiekers gemixt met de hardste house & trap producties. Hoeveel feestjes heeft Henry Shelter man al niet georganiseerd? Hij weet precies wat er gevraagd wordt!

D-ATTACK sluit de oudjaarsnacht af. Mocht je aan het eind van de nacht echt nog energie overhebben? Na D-Attack niet meer. Als er iemand in Franeker is die ervoor kan zorgen dat je na alle house nog even lekker door kan stampen en beuken, dan is dat D-Attack. KRAKAKA!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!