Pluk Geluk Arum voor Schuldhulpmaatje 10 juli 2022

Franeker/Harlingen – Op 10 juli 2022 is de Pluk Geluk bloementuin aan de Van Camminghaweg onder Arum geopend voor alle publiek. Je kan één- of meerdere vierkante meters bloemen plukken voor 10 euro per vierkante meter.
Je mag die door jou gesponsorde vierkante meter plukken tot in september. Prachtige kleurige boeketten bestaande uit een veelheid aan bloemensoorten. Het veld is 10.000 vierkante meters groot. Met jou sponsorbedrag steunen we 3 goede doelen:
  • Schuldhulpmaatje Waadhoeke
  • Steunpunt Jonge Mantelzorger van `de Skûle`
  • Stichting Botanische Tuinen Tera Barra op Bonaire.
Deze keer vertellen we wat meer over Schuldhulpmaatje en begrijp je beter waarom we onder andere hen steunen. Alles wat SchuldHulpMaatje doet is erop gericht om mensen met (dreigende) schulden vroegtijdig te bereiken en hulp te bieden via internet en met getrainde vrijwilligers, die deskundig en op persoonlijke wijze kunnen helpen naar een schuldenvrij leven. Begeleiding in gedragsverandering en financiële zelfredzaamheid staan daarbij centraal.
Elk mens verdient aandacht en (zo nodig) zorg en ondersteuning. Met de aanpak van SchuldHulpMaatje aanpak willen zij een structurele bijdrage leveren aan het oplossen van de toenemende schuldenproblematiek. Deze aanpak, die aanvullend is op de reguliere schuldhulpverlening, is gebaseerd op samenwerking met overheden en maatschappelijke organisaties. Hiermee versterken wij de diaconale inzet van kerken, christelijke geloofsgemeenschappen en organisaties. Samen lukt ‘t …! De missie:
  • Bijdragen aan schuldenvrij leven van mensen
  • Voorkomen en duurzaam oplossen van schuldproblematiek
  • Hulp vanuit verbondenheid tussen mensen
  • Vroegtijdig bereiken van mensen in dreigende financiële nood
  • Goed opgeleide vrijwilligers wiens hulp aanvullend is op die van professionals
  • Hulp is Respectvol, Eerlijk, Echt, Rechtvaardig, Ondersteunend, Deskundig, Positief website: www.schuldhulpmaatje.nl
Rotaryclubs Harlingen en Franeker ondersteunen het werk van Schuldhulpmaatje Waadhoeke graag. Hulp is nu meer nodig dan ooit, waar het voor heel veel gezinnen moeilijke is om zich financieel te handhaven met oplopende energiekosten, inflatie etc. Je kan een vierkante meter (en liever meer) sponsoren en de gehele opbrengst gaat gelijk verdeeld worden over deze 3 goede doelen. Hoe je kan betalen, zie je op de website van Pluk Geluk Arum (www.plukgeluk-arum.nl) Je kan ook een bloemenbon (10 euro per stuk) bestellen via info@plukgeluk-arum.nl, een mooi cadeau om weg te geven en een mooi uitje voor de ontvangers. Via de website kan je nu al storten of een cadeaubon aanvragen en vanaf 10 juli 2022 de tuin bezoeken tot in september 2022.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!