Chr. Muziekvereniging “Advendo” uit Franeker organiseerde het afgelopen jaar voor de 38e keer haar traditionele verloting. Elk jaar worden er 3500 loten verkocht ten bate van de jeugdopleiding, het instrumentarium en de uniformen.

De trekking vond plaats op 4 december jl. door van notaris Mr. Koelma. Op maandag 18 december zijn de prijzen uitgereikt in “De Driesprong” aan de Salverderweg te Franeker. De hoofdprijs (een reischeque t.w.v. € 450,-) is gewonnen door de familie Kuitert. De 1e tot en met de 4e prijs, allen dinerbonnen, zijn gewonnen door mevrouw Hanenburg, mevrouw van Leeuwen, familie van der Helm en de heer en mevrouw Willekes.

De 5e tot en met de 8e prijs, in de vorm van een cadeaubon voor de slager zijn gewonnen door mevrouw Hibma, mevrouw Wessels-Wielinga, de heer de Beer en de familie Kroese. De 9e en 10e prijs zijn gewonnen door de familie Wassenaar en de heer en mevrouw Bootsma. Dit betroffen cadeaubonnen van de bakker.

De hoofdprijs is mede mogelijk gemaakt door Reisburo Franeker. De overige prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door restaurant de Grillerije, Keurslagerij Dijkstra en patisserie chocolaterie Schaafsma.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!