Win prachtige vuurwerkpakketten. LAATSTE KANS

LAATSTE KANS OM MEE TE DOEN. VANDAAG SLUIT DE WEDSTRIJD!

U kunt weer prachtige vuurwerkpakketten winnen, aangeboden door de Vuurwerkgigant Franeker. We geven in totaal,  4 pakketten weg van in totaal ruim 350,- euro! Diegenen die het juiste antwoord geven, op een toch wel simpele opdracht,

dingen mee naar de prijzen. U kunt het antwoord mailen naar: prijsvraag@franekeractueel.nl . Onder de juiste inzendingen zullen we de pakketten verloten. Eventuele prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en worden verwacht op de prijs uitreiking, 29 december bij de vuurwerkgigant in Franeker! Doe dus mee!

De vraag:

Op de website van de vuurwerkgigant staan veel artikelen, bij 4 artikelen (Artikelgegevens) staat het logo van FranekerActueel.nl, kun jij er 3 vinden? Geef de namen door van deze artikelen (3 is dus voldoende) en je maakt automatisch kans op de prijzen.

Stuur je antwoord naar prijsvraag@franekeractueel.nl en WIN!

Vermeld je naam & 06 nummer wel even. (LET OP! de wettelijke verkoopregels gelden! we geven het niet aan minderjarigen mee, dus een van je ouders meenemen!) 

Kijk op www.vuurwerkgigantfraneker.nl voor het antwoord!

Uiteraard kunt ook nu al terecht in de vernieuwde winkel van de vuurwerkgigant te Franeker voor al uw bestellingen. De winkel is dagelijks open van 13:00 uur tot 18:00 uur. De winkel is aan de buitenkant opgefrist met mooi verfwerk en tevens is de ingang verfraait met een prachtige stoep en een opstapje om alles nog veiliger en makkelijker toegankelijker te maken.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!