Reclameleverancier.nl behaald doel plaatsing rondes bedrijfsbowlen.

Foto: Wouter van der Molen met een “Woutertje”

Na 4e speelrondes zullen de 14 teams van het bedrijfsbowlen verdeeld worden in een A- en B- Poule. Dat dit menig team bezig hield was wel te merken tijdens de 4e speelronde. Zo wilden de teams van Wijnwinkel Souverein en de Reclameleverancier.nl beide liever niet in de A-poule belanden.

Beide teams hielden elkaar dan ook nadrukkelijk in de gaten wat voor scores er behaald werden. Uiteindelijk bleek het team van de Reclameleverancier.nl van teamcaptain Wouter van der Molen (foto) beter in rekenen dan de gebroeders Souverein. (ook al wisten deze eerder op de avond het team van Patyna na sterk rekenwerk met maar één meer omgegooide kegel te verslaan) Dat Wouter met dit resultaat in zijn nopjes was bleek na afloop wel. Hij genoot van nog diverse “kleine Biertjes” of zoals Pieter Dijkstra (van Maxtotaal.nl) ze heeft omgedoopt tot Woutertjes.

Wouter, Tjeerd van Dijk en Elmer Boonstra zijn dan ook de gedoodverfde favoriet om de B-poule te gaan winnen. De aankomende weken zal blijken of ze met deze druk kunnen omgaan.

De topwedstrijd van deze 4e speelronde tussen de nummer één en twee van de tussenstand de teams van FranekerActueel.nl 1 en dagbesteding Elske’s Huiskamer werd gewonnen door het team van Franekeractueel.nl 1, wat hiermee nog steeds ongeslagen is. Dit kwam deze speelronde mede door het sterke spel van invaller Douwe Talhout die teamcaptain Eddie Spoelstra naar alle tevredenheid verving.

Op dinsdag 6 november zullen alle teams hun gemiddelde teamscore na de eerste 13 gespeelde wedstrijden meenemen naar de poulefase om zo de spanning weer te vergroten.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!