Foto ter illustratie

Op zaterdag 6 mei 2023 is er een hardloopevenement in de mooie omgeving van Franeker! Met afstanden over 5 – 9 – 12 – 17 en 21 kilometer.

Voor-inschrijving

Inschrijven voor de verschillende afstanden kan online via https://svfriesland.nl/inschrijven/ voor niet-leden van de vereniging € 6,00 euro en voor leden €5,00 euro, het startnummer en de spelden liggen dan voor u klaar op vertoon van het inschrijfbewijs wat via de mail is toegestuurd.

Na-inschrijving

De na-inschrijving is bij de aanhangwagen van SV Friesland vanaf 09:30 uur. Voor niet-leden van de vereniging € 8,00 euro en voor leden €7,00 euro. Bij de start/ finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de SV Friesland verzorgingswagen bij de finish met bouillon, vruchtendrank en water.

Voor de lopers die geïnteresseerd zijn in een medaille zijn deze na afloop te koop. De start van alle afstanden is vanaf 11:00 uur. Parkeren kan in de straten van Franeker, volg hierbij de aanwijzingen op van de verkeersregelaars en borden P.

Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen.

Start en finish locatie: Sporthal De Trije – Jan Rodenhuisplein 3 – 8801ET – Franeker

Afstanden:

  • 5 KM
  • 9 KM
  • 12 KM
  • 17 KM
  • 21 KM

Voor iedereen die de afstanden hardlopend kan afleggen!

 

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!