Rotary Club Franeker start deze week met de verkoop van loten voor Stichting OpkikkerDe loten, voor één euro per stuk, zijn te verkrijgen aan de servicebalie van Albert Heijn in Franeker. Er zijn verschillende mooie prijzen te winnen, zoals een fiets, een reischeque, een tuinhaard, een wasmachine, twee keer een minuut gratis winkelen bij AH, een kledingbon en een gratis tankbeurt. De trekking van de prijzen vindt zaterdag 17 september om 17.00 uur plaats op de AD markt bij de stand van de Rotary Club.

Natuurlijk staan we dit jaar op zaterdag ook weer op de AD markt in het centrum van Franeker met het draaiend rad waar ook verschillende mooie prijzen zijn te winnen.

Stichting Opkikker organiseert Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Om deze Opkikkerdagen te kunnen organiseren is Stichting Opkikker afhankelijk van giften, donaties en de opbrengst van acties. Ondersteund door vele vrijwilligers en een samenwerkingsverband met 80 ziekenhuizen, waaronder alle academische ziekenhuizen, zal Stichting Opkikker in 2016 naar verwachting meer dan 2000 gezinnen ‘Opkikkeren’.

We nodigen iedereen daarom van harte uit om aan deze activiteiten deel te nemen.

img_5001

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!