Ruim € 1.000,- gratis boodschappen bij 11 minuten gratis winkelen!

Begin 2017 hebben vele duizenden Poiesz klanten meegedaan aan de 11-steden Puzzelkwis om kans te maken op één van de 5 hoofdprijzen: 11 minuten gratis winkelen. Niet alleen de winnaar valt in de prijzen, maar ook de Voedselbank profiteert, want tijdens de 11 minuten gratis winkelen doet de klant boodschappen voor zichzelf én voor de Voedselbank.

Eén van de vijf winnaars was mevrouw Cupido uit Franeker. Tijdens de 11 minuten gratis winkelen heeft ze voor een bedrag van € 510,80 voor zichzelf bij elkaar gewinkeld en kon ook de Voedselbank voor hetzelfde bedrag aan boodschappen in ontvangst nemen.

“Wat een geweldige actie! Wie wil er nou niet 11 minuten gratis winkelen! En prachtig dat we ook de Voedselbank hiermee kunnen helpen”, aldus de gelukkige winnaar. Ook de heer de Vries van de Voedselbank uit Franeker was uitermate tevreden. “Namens de Voedselbank heel erg bedankt. Geweldig wat mevrouw Cupido heeft opgehaald in 11 minuten. We kunnen hier weer heel veel mensen heel blij mee maken. Super!”.

Naast gratis boodschappen in Franeker was er ook in Harkema, Assen, Opende en Veendam een winnaar die in 11 minuten zoveel mogelijk boodschappen voor zichzelf én de Voedselbank mocht doen.

Op de foto: Marlou Osinga (afdeling Marketing & Communicatie), Frouke Cupido (winnaar) Sander Schuil (bedrijfsleider Poiesz supermarkt Franeker) en Sijds de Vries (Voedselbank)

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!