Sanderversteeg.nl exposeert Votografie

Franeker – Sander Versteeg verzorgt van 1 oktober tot 1 december als Sanderversteeg.nl een doorlopende expositie met uiteenlopende foto’s uit. De expositie is genaamd ‘Votografie’, Fotografie met de ‘V’ van Versteeg is te zien in zowel de bibliotheek als G2 makelaars in Franeker.

Met deze expositie wil Sander Versteeg laten zien hoe divers fotografie kan zijn, immers, een beeld zegt meer dan duizend woorden. Er is dan ook een zeer divers aanbod te zien, van typerende Friese landschappen tot portretten. In de bibliotheek hangen tien werken ter bezichtiging en tegenover de bibliotheek bij G2 makelaars zijn twee werken te zien.

De foto’s zijn te koop, de volledige opbrengst komt te goede aan Project Namaste, een initiatief van Bram en Rinnie de Groot uit Franeker. Zij helpen met hun project al een aantal jaren mensen in Azië. Zo hebben zij bijvoorbeeld in Sri Lanka, Cambodja, Indonesië, China en India al veel mensen kunnen helpen door geld te besteden aan weeshuizen, ziekenhuizen en scholen.

In de bibliotheek kan men op de gebruikelijke openingstijden terecht,

bij G2 makelaars op maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 tot 12:30 en op woensdag en vrijdag van 08:30 tot 17:30.

www.projectnamaste.nl

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!