Saxenoord zoekt vrijwilligers voor div. activiteiten

In Verzorgingshuis Saxenoord in Franeker wonen ongeveer 87 bewoners. Sommige bewoners hebben ondersteuning nodig in het maken van sociale contacten en het aanbrengen van een dag  structuur. Daarom start er binnenkort een nieuw activiteitenprogramma in de ochtend in het restaurant van Saxenoord. Hiervoor is Saxenoord op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

De activiteiten zijn:

– Creatieve club (maandagochtend 09.30 tot 11.30 uur) bijv: schilderen, handwerken, etagères makken van bloemetjes servies etc. Vrijwilligers bepalen (in overleg) zelf de invulling van deze activiteit.

– Beautyclub (dinsdagochtend 09.30 tot 11.30 uur). Bewoners worden in de watten gelegd onder het genot van een kopje koffie. Hiervoor worden vrijwilligers gezocht die het leuk vinden om met uiterlijke verzorging bezig te zijn.

– Koersbal (dinsdagochtend 09.30 tot 11.30 uur). Bewegen is belangrijk voor ouderen en kan daarnaast ook erg leuk zijn. Koersbal kan gespeeld worden door iedereen.

– Mee zing club (woensdagochtend 09.30 tot 11.30 uur). Ondersteund door trekzakmuzikanten worden er echte meezingers gespeeld uit de oude doos zowel Fries als Nederlandstalig. Hiervoor worden enthousiaste zangers en zangeressen gezocht om de bewoners vocaal te ondersteunen. Het gaat niet om de zangkunsten maar vooral om het plezier.

– Bewegingsactiviteit (vrijdagochtend 09.30 tot 11.30 uur). Vrijwilligers bieden ondersteuning tijdens verschillende bewegingsactiviteiten van sport, spel en dans. Er wordt ook een vrijwilliger gezocht die deze activiteit kan leiden. Vrijwilligers zijn tijdens de werkzaamheden WA verzekerd. Begeleiding is aanwezig en reiskosten worden vergoed. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, tel: 0517-397800. Mailen kan ook: info@deskule.nl. Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!