Sc Franeker J09-4 kampioen door zwaar bevochten spel

Sc Franeker J09-4 kampioen door zwaar bevochten spel, het is zaterdag 13 mei 8 uur aanwezig wat voor velen al moeilijk was om dan werkelijk om 8 uur op tijd te zijn.

In de box zoals gewoonlijk een zware bespreking want we moesten nog voetballen tegen Warga j09-5 na de bespreking gingen we even moppen tappen wat hebben we gelachen en dus kwamen we met een lach op het veld

Warga had maar 1 doel dat ze moesten winnen van Franeker want met 2 wedstrijden te spelen en 4 punten achter moet je gewoon 2 x winnen voor de wedstrijd begint kijken we even om ons heen, maar wat een publiek wel 50 man misschien wel meer die naar de wedstrijd staan te kijken

Franeker werdt wat afwachtend felheid was er uit en daar nam warga gebruik van en breekt door de achterhoede heen en scoorde 0-1 daarna kreeg warga een 2de kans die Lise mooi uit het goal werkte  dus bleef de eerste helft 0-1 in de rust een pittig gesprek dat we wel fel moesten blijven de enige die dat hoorde was Devin

2de helft

Warga zette weer druk Lars en Ridzert en Boaz werden voor bij gespeeld en werd snel 0-2  Franeker werd wakker en nam de aftrap en speelde agressief wat uitdrukte naar een 1-2 mooie goal van Bas na die goal was warga er af ene kans na de andere voor Franeker daar waar vele spelers net miste zoals Max, Djaimy en Ties met nog 4 minuten te spelen kreeg Franeker een corner vanaf de corner voor de goal was wederom Bas leemburg die de 2-2- op het score bord zette met nog een paar minuten spelen werd het spel wat harder tot de scheidsrechter fluit voor het eindsignaal daar barste het gegil los van vreugde was bijna in Harlingen te horen. Na vele foto’s die er gemaakt zijn gingen we de box in daar werd de champagne bubbels gedronken 4 flessen zijn er door heen gegaan zoals het er nu voor staat wordt Sc Franeker j09-4 onverslagen kampioen

• Zeerobben – Franeker 1-2
  • Harlingen -Franeker 0-3
  • Franeker -Zeerobben 2-2
  • Franeker -Mulier  7-1
  • Warga – Franeker 0-2
  • Franeker – stormvogels 4-0
  • Franeker – Harlingen 8-1
  • Mulier – Franeker 1-4