SC Franeker: Gastsprekersavond met Erwin Zeinstra

Geachte leden van SC Franeker, 2017 was voor ons een jaar dat enorm succesvol was! Twee hoogtepunten van het afgelopen jaar waren dat er veel nieuwe scheidsrechters zich hebben aangemeld en dat we het ARAG Fairplay Certificaat in ontvangst mochten nemen.

Gastsprekersavond

Als scheidsrechterscommissie willen wij deze successen heel graag met jullie delen, en je de scheidsrechterswereld te laten zien. In samenwerking met het bestuur gaan wij daarom een oude traditie weer laten herleven, namelijk de gastsprekersavond. Deze gastsprekersavond zal dit keer een arbitraal tintje krijgen. De avond wordt georganiseerd op donderdag 25 januari 2018 in de kantine van Sporthal de Trije. Eenieder die betrokken is bij onze vereniging is vanaf 20.00 uur van harte welkom!

Wat gaat er gebeuren?

We zullen de avond starten met een korte introductie vanuit de commissie. Vervolgens zullen wij het woord geven aan de gast van de avond, namelijk de Friese trots binnen de voetballerij, Erwin Zeinstra!

Aanmelden

Graag zouden wij iedereen die betrokken is bij de voetbalclub willen verwelkomen om deze mooie avond bij te wonen. Aanmelden kan door voor 20 januari een e-mail te sturen naar Mick Brants (coördinator arbitrage) via mick.brants@scfraneker.nl.

Graag tot ziens op donderdag 25 januari!

Scheidsrechterscommissie SC Franeker

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!