Eigen foto - Geslaagden en Docenten

Felicitaties aan onze getalenteerde muzikanten en docenten!

Vrijdagavond 7 juli werden de examenkandidaten van Seewyn kunsteducatie in het zonnetje gezet. Het was een avond vol muziek en applaus in de Doopsgezinde kerk in Harlingen.

Seewyn Kunsteducatie heeft dit jaar een groot aantal geslaagden, reden genoeg voor een feestelijke avond.  In een ontspannen sfeer en vol trots werden de geslaagden omringd door hun stralende familieleden, muziekdocenten en medecursisten. Onder het toeziend oog van Berni Dijkerman werden de diploma’s overhandigd aan de glunderende leerlingen.

En laten we het hoogtepunt van de avond niet vergeten: een aantal geslaagden lieten nogmaals hun talent horen door hun favoriete stukken te spelen. De betoverende klanken van Rixt Jorritsma op de dwarsfluit, Bas Elsinga op de piano, Dewi van den Ham op de dwarsfluit, Jesse Elkerbout op de saxofoon, en het adembenemende samenspel van Evanna, Annely en Trudy (dwarsfluit, viool en piano) zorgden voor een onvergetelijke en zeer geslaagde muzikale diploma-uitreiking.

De cursisten van Seewyn hebben gedurende het cursusjaar hard gewerkt aan de examenprogramma’s, die voldoen aan de eisen van hun respectievelijke niveaus.  Naast hun wekelijkse instrumentale lessen, hebben ze ook theorielessen gevolgd en een theorie-examen afgelegd. Deze combinatie van praktijk en theoretische kennis vormt de basis voor hun muzikale ontwikkeling. Tijdens de examens waren de zenuwen hooggespannen terwijl ze wachtten op het verlossende woord: geslaagd! Er waren in totaal 35 geslaagden voor zowel A, B, C als D-diploma.

Seewyn kunsteducatie start na de zomervakantie weer met nieuwe muzieklessen in Franeker, Harlingen en Sint Annaparochie. Zin in muziekles? Dwarsfluit, gitaar, viool, accordeon, slagwerk, saxofoon, klarinet, trompet of piano, het kan allemaal. Seewyn swingt!

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!