OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Set Troch Hitzum speelt Yn ‘e prizen!

In `Us Doarpshûs’ te Hitzum speelt toneelvereniging Set Troch op zaterdag 18 februari en vrijdag 24 februari om 20:00 uur het door Henk Sloots geschreven stuk: Yn ‘e prizen. Een vrolijke klucht in twee bedrijven. De straatprijs is gevallen! En de hele straat viert feest en is het geld al druk aan het uitgeven.

Zo ook de Bertha Bonkema. Een luxe reis, een nieuwe badkamer het kan allemaal er is geld zat. De aannemer voor de badkamer is al druk aan het slopen en heeft inmiddels de eerste benodigdheden ook al besteld. En ook tante Lydia komt nog even op visite met haar hondje en de koffer vol met? Tja wat zit daar nou eigenlijk in?

Ook de buren Pieter en Sjouk zijn het geld al lekker aan het uitgeven. Een nieuwe auto, luxe sierraden ach het kan allemaal, de straatprijs is gevallen dus geld in overvloed! Maar wie heeft er eigenlijk wat gewonnen? Beide avonden is er een verloting in de pauze en zaterdag is er na afloop live muziek! De kassa en de zaal zijn beide avonden geopend vanaf 19:30 uur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!