In de afgelopen maanden heeft de ‘KunstKamer Franeker’ zijn bestaande concept veranderd in een bijzondere B&B met de naam ‘B&B KunstKamer Franeker’ Met een paar letters meer creëren wij voor een liefhebber de gelegenheid om te slapen tussen Kunst en Design.

Allereerst willen wij alle betrokkenen in de gemeente Waadhoeke, zoals de gemeente en de ondernemers, bedanken voor hun medewerking en begrip om deze aanpassing voor ons mogelijk te maken. Onze bestaande website: www.kunstkamerfraneker.nl is inmiddels al 5 jaar een begrip en daar hebben de ontwerper en webdesigner helemaal rekening mee gehouden. Door de nodige aanpassingen is er nu meer duidelijkheid ontstaan over ons nieuwe concept van B&B KunstKamer Franeker. Via onze website kan dan ook nu een keuze worden gemaakt uit verschillende te boeken arrangementen.

Het uitgangspunt van ons nieuwe concept was niet alleen een B&B KunstKamer Franeker, maar heeft ook als doel om toekomstige gasten meer uit te nodigen om langer in de gemeente Waadhoeke te blijven. Er is zoveel te beleven in onze gemeente en dat willen wij promoten. Maar een ontdekkingstocht naar naastgelegen gemeenten wordt ook door ons gestimuleerd. En ja . . . de eerste gasten zijn inmiddels geweest en zij waren erg onder de indruk van dit nieuwe concept. Dat is natuurlijk meegenomen . . . maar aandacht vragen voor je gemeente . . . dat doe je niet alleen . . ., maar met elkaar en door juist die verbinding te zoeken met de ander in onze gemeente hopen wij op een goede samenwerking.  U begrijpt het al: Wij staan dus open voor leuke en interessante ideeën om onze toekomstige gasten dit te laten beleven. U bent altijd welkom om onze bijzondere B&B KunstKamer Franeker eens te komen bezoeken. Wel ons even van tevoren bellen natuurlijk.

Een B&B met een ruimte van 100 m2 . . . en dat voor twee personen: dat kom je niet vaak tegen . . . er heerst een rustige en kunstzinnige sfeer. . . zeker een prikkel voor onze gasten om langer te blijven. De kamers lopen in elkaar over en zijn daardoor rolstoelvriendelijk. Wij hebben ervoor gekozen om geen huisdieren in onze B&B te ontvangen. Voor onze producten zoeken wij zoveel mogelijk verbinding met leveranciers uit de gemeente Waadhoeke die ook een duidelijke visie hebben op duurzaamheid en werkgelegenheid m.n. voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Zo helpen en zorgen wij ervoor dat er meer respect is voor de natuur en voor elkaar in deze maatschappij. Wat voor ons niet nieuw is . . .: zoveel mogelijk Kunst en Cultuur onder ieders aandacht te blijven brengen. Dit was onze passie en dat blijft onze passie!

Trouwens . . . welke ondernemer zou het niet interessant vinden om zijn/haar zakelijke relaties eens in deze bijzondere B&B te laten verblijven? Deze belevingsruimte is daar uitermate geschikt voor. Alle faciliteiten zijn aanwezig om uw relaties het naar hun zin te maken. Slapen tussen Kunst en Design zorgt voor een rustgevende sfeer en geeft inspiratie die meegenomen worden in de verdere zakelijk gesprekken die volgen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden daarover.

Nu te beleven kunstproeverijen van: Luc Peters, Cecil Kemperink, Ank van Engelen, Fons Uytdehaag, Yvonne van der Graaf, Rob van Deelen, Paula Valentim, Lydia Schröder, Marjo Wiltingh, Elbrich Wind-Wartena, Peter van den Akker, Anske de Boer, Frans Berkhout, Jef Huibers, Anja Schrik

TIP: Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Vraag dan via onze website de nieuwsbrief aan. Ook kunt u ons blijven volgen op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. 

Meer info: www.kunstkamerfraneker.nl .

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!