Woensdagavond 14 september was het de slotavond van het kaatsen bij BV Arkens. In dit afgelopen seizoen werd er 17 woensdagavonden gekaatst en deden er 19 kaatsers mee, waarvan enkelen slechts één keer meededen. Hierin is wel (helaas) een teruggang te zien, vorig jaar waren dat er nog 30! Hopelijk is de krimp van tijdelijk aard en doen er volgend jaar weer meer mensen mee

Elke avond, als er gekaatst werd, werd er fel, doch fair gestreden en was het gezellig, ook na de wedstrijd bleef het vaak lang en gezellig in de Terp.

De prijzen, luxe artikelen waren gesponsord door Albert Heijn, de krans werd gemaakt en gesponsord door Nynke Salverda en tenslotte de kaatsballen werden gesponsord door www.FranekerActueel.nl

De podiumplekken van 2022 zijn:

    1. Keimpe Pols
    2. Cornelis Zijlstra
    3. Pieter Zijlstra

Keimpe die sinds zijn laatste kaatswedstrijd bij de buurtvereniging in 1993 niet meer heeft meegedaan kwam dus sterk terug in 2022. Hij pakte naast de hoofdprijs en krans ook de nieuwe wisselprijs de “Lieuwe Visser Wisselprijs” deze prijs is beschikbaar gesteld door Lieuwe Visser zelf, omdat hij na bijna 40 jaar het “kaatsregelstokje” overdraagt aan Walter en Cornelis.

Lieuwe werd nog bedankt namens de kaatsers met een miniatuur telegraaf en een leuke kaart als dank voor zijn onuitputtelijk inzet, ook de buurtvereniging dankte Lieuwe voor zijn inzet met een bos bloemen en een “vissers” pakket.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!