Franeker – Iedere snackbar is uniek. Maar wat is nu de allerleukste snackbar van Nederland? Dat mocht het publiek bepalen bij de Verkiezing van De Leukste Snackbar door een stem uit te brengen via www.leukstesnackbar.nl. Bij het uitbrengen van een stem konden stemmers direct kans maken op leuke prijzen zoals een mooie tablet of een wellnessdag voor 2 personen.

Goed doel

Er kon tot en met 7 juli 2013 worden gestemd op Pépé Snackservice via www.leukstesnackbar.nl. Iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van de partners van de verkiezing levert € 0,05 op voor KiKa. KiKa zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker.

Winnaar

Bij het stemmen kon men cijfers geven voor sfeer, klantvriendelijkheid, presentatie en de prijs/kwaliteit-verhouding. Snackservice Pépé wist de concurrentie achter zich te laten met 62 stemmen en een gemiddeld rapportcijfer van 9,1! Zij gaan door naar de provincieronde waarin wordt gestreden om De Leukste Snackbar in iedere provincie. Uiteindelijk nemen de provinciewinnaars het tegen elkaar op in de landelijke finale. Hier de volledige uitslag: http://www.leukstesnackbar.nl/eindstandgemeenteronde/dv/gemeente19516

Tweede ronde

Iedereen kan vanaf 19 augustus tot en met 6 oktober 2013 nog eenmaal zijn of haar stem uitbrengen op De Leukste Snackbar. Uiteraard steunt u hiermee de stichting KiKa en maakt u kans op een van de leuke prijzen.  Op 26/27 november 2013 wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt tijdens de Horeca Relatiedagen in Gorinchem.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!