SNS winkel Franeker feestelijk geopend *foto’s*

Vrijdag 25 mei is de vijfde SNS winkel in Friesland op feestelijke wijze geopend. Ton Timmerman, directievoorzitter van SNS, heeft de eer gehad om samen met Mevrouw Boersma uit Franeker de winkel in Franeker officieel te openen. Dit gebeurde in het bijzijn van klanten, buurtbewoners, winkeliers en familie van de medewerkers.

Officiële opening door mevrouw Boersma uit Franeker, rechts staat Ton Timmerman.

 

“SNS breidt uit om Friezen nog beter van dienst te kunnen zijn. De afgelopen jaren zijn er steeds meer bankkantoren uit Friesland verdwenen. SNS begrijpt dat er mensen zijn die bij hun financiële zaken behoefte hebben aan persoonlijk contact. Daarom opent  SNS tegen de stroom in winkels in regio’s waar anderen hun kantoren sluiten. Het uiteindelijke doel van SNS is om een goede landelijke dekking te realiseren en tegen 2020 230 winkels in Nederland te hebben,” aldus Ton Timmerman, directievoorzitter van SNS.

Iedereen kan in de winkel terecht voor hun dagelijkse bankzaken. Zoals het afsluiten van een betaal,- of spaarrekening, hypotheek of verzekering. Maar ook voor advies op maat. Naast de uitbreiding van de online en mobiele dienstverlening zoals de Mobiel Bankieren app of SNS Een-tweetje (chatten met een lokale persoonlijk adviseur), opent SNS nog steeds meer winkels. Persoonlijke dienstverlening staat hierbij voorop.

De SNS Winkel in Franeker wordt geleid door franchisenemers Wytse van Steinvoorn en Marc Bootsma. De winkel bevindt zich aan de Voorstraat 58 en is geopend tijdens winkeltijden. En dus ook op koopavonden en op zaterdag.

Nog een kleine impressie

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!